Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

rtcg.me/Mina [ Objavio: O.Z. ]

29. 01. 2019. 09:29   >>  08:59

SVJETSKA LIGA

"Ajkule" u Palermu sa Italijom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće danas u Palermu sa Italijom utakmicu četvrtog kola grupe C FINA/LEN Svjetske lige, u Evropa kup kvalifikacijama.

Prvi međusobni duel u Podgorici pripao je crnogorskoj selekciji nakon peteraca 11:8. Utakmica je u regularnom toku završena 8:8.

Obje selekcije upisale su još po pobjedu protiv Francuske. Crnogorski vaterpolisti slavili u gostima 13:9, a Italija pred svojim navijačima 12:3.

"Italija je izuzetno zahtjevan protivnik, vidjeli ste koliko smo se mučili u Podgorici, i na koliko težak način smo došli do pobjede. Tada im je falio jedan centar, a sada su u najjačem sastavu", istakao je selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković.

Gojković danas neće moći da računa na Mlađana Janovića koji je otpao u posljednjem trenutku zbog bolesti.

Duel u Palermu počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније