Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

29. 01. 2019. 21:30   >>  21:13 2

GOJKOVIĆ PORUČIO

"Imamo za čim da žalimo"

Selektor Vladimir Gojković istakao je da "ajkule" imaju za čim da žale, ali da je ipak zadovoljan izdanjem svojih izabranika u minimalnom porazu od Italije.

"Znali smo da će biti jako teško, ali smo bili mnogo bolji nego u Podgorici u prvom meču sa njima. Sem tog početka, imali smo igru, nažalost neke stvari nijesmo iskoristili. Dosta brzo su se vratili kada smo se odlijepili na 7:4. I na kraju smo imali nekoliko prilika sa igračem više, nekoliko lopti je ostalo na liniji, blago su nam prošla ta dva šuta. Imamo za čime da žalimo, ali mislim da smo odigrali dobar meč. Pokazujemo da idemo na gore, da se podižemo i da imamo prostora da igramo sa najboljim ekipama", kazao je Gojković.

Aleksandar Ivović je rekao da ovakvi mečevi mogu samo da koriste našim mladim igračima.

"Možemo da budemo zadovoljni sa ovim što smo prikazali. Za ova dva dana koliko smo bili zajedno u Palermu mislim da smo odlično analizirali Italijane. Nijesu imali čime da nas iznenade. Očekivali smo presing po cijelom terenu, imali smo neke akcije kako da riješimo te situacije, kako da zaustavimo njihove najbolje šutere. Napravili smo im velike probleme, imali smo 7:4, vratili su se sa par lakih golova koje nijesmo smjeli da dozvolimo. Jedino je to bila neka greška večeras, jer takve ne smiju da se dešavaju na ovakvim mečevima. Ambijent predivan, utakmica do samog kraja neizvjesna. Ovakvi mečevi mogu samo da koriste našim mladim igračima, koji bi trebalo da u budućnosti nose igru crnogorske selekcije", rekao je Ivović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније