Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

27. 02. 2019. 20:40 >> 22:58
2

"ODIGRALI UTAKMICU SEZONE"

Gojković: Pobjeda igrača

Trener vaterpolista Jadran Carina Vladimir Gojković je rekao da je plasman u finale Evrokupa pobjeda igrača, uprave kluba i navijača.

Novljani su u polufinalu dva puta pobijedili favorizovani OSC, a večeras su nadoknadili pet golova minusa (8:3).

"Vjerovali smo prije meča da možemo do finala meča, ali da ste me pitali poslije druge vjerovatno bih rekao da imamo 10 odsto šansi. Kod igrača su se vidjeli vjera i samopouzdanje... Čestitam im na izuzetnoj partiji, na požrtvovanju i karakteru, koje su pokazali iako su mlađi i neiuskusniji od rivala. Ovo je velika pobjeda igrača, uprave kluba i navijača koji su došli sa nama u Budimpeštu", kazao je Gojković.

Dragan Drašković je rekao da je Jadran odigrao utakmicu sezone.

"Odigrali smo utakmica sezone, pobijedili smo jednu od najboljih u Evropi, koja ima kvalitet da igra fajnl-ejt Evrolige. Malo ko je očekivao da ćemo doći do finala. Ovo je ogroman uspjeh za Jadran, za Herceg Novi i za crnogorski vaterpolo", kazao je Drašković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније