Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

04. 04. 2019. 16:49   >>  16:49

IVOVIĆ PORUČIO

Vjerujem da ćemo protiv Mađara izgledati dosta dobro

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore privodi kraju pripreme u Zagrebu pred start završnog turnira Evropa kupa koji će se održati u tom gradu od sjutra do nedjelje. "Ajkule" u petak od 15 sati igraju sa Mađarskom u izuzetno bitnom duelu u borbi za plasman na F8 Svjetske lige u Beogradu.

Ukoliko se plasiraju među četiri najbolje ekipe "ajkule" biće nadomak tog cilja, jer će tri ekipe izboriti prolaz na završnicu. UZ to, domaćin Srbija ima zagarantovano mjesto.

"Sjutra nas očekuje duel sa Mađarima koji će najvjerovatnije odlučiti da li ćemo se plasirati na završni turnir Svjetske lige koji je ove godine jako bitan jer će prvoplasirana ekipa već tada izboriti nastup na Olimpijskim igrama naredne godine u Tokiju. Bilo bi jako dobro da savladamo Mađare i plasiramo se na završni turnir Svjetske lige, ali neće biti lako jer je ovaj turnir specifičan iz dva razloga. Prvo, ekipe su dosta iscrpljene, igraju se tri meča u tri dana. Igrači iz bilo koje reprezentacije nijesu pripremljeni fizički i psihički da odigraju tri meča zaredom. Ja se nadam da će motivacija kod svagog igrača iz naše ekipe biti na visokom nivou, i da će se svi ti neki problemi prevazići. Druga stvar, igraće se po novim pravilima, i vidjećemo koliko smo im se prilagodili. Imali smo sreće da budemo u Zagrebu sa Hrvatskom četiri dana, odradili smo nekoliko zajedničkih treninga, odradili par taktičkih stvari koje su najbitnije da bi se ekipa prilagodila na nova pravila. Nadam se da smo u tome uspjeli, da smo se adaptirali, i da će to protiv Mađara izgledati dosta dobro", poručio je Aleksandar Ivović.

Pobjednik Svjetske lige ide na Olimpijske igre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније