Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

05. 04. 2019. 16:13 >> 16:14
10

EVROPA KUP

Ubjedljiv poraz "ajkula", ništa od završnog turnira

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore nije uspjela da se plasira u polufinale završnog turnira Evropa kupa u Zagrebu. "Ajkule" su poražene danas u četvrtfinalnom meču od Mađarske 11:7 (4:2, 2:3, 1:1 i 4:1).

Mađarska je sa tri uzastopna pogotka, sredinom druge četvrtine, povela 5:2, a vodila je i 6:3.

Izabranici selektora Vladimira Gojkovića u finišu treće četvrtine zaostatak su sveli na gol (7:6), ali je Mašarska početkom posljednjeg dijela meča sa četiri vezana pogotka riješila sve dileme.

Crna Gora je samo jednom vodila (1:0), a posljednji put rezultat je uspjela da izjednači tri minuta prije kraja prve četvrtine (2:2).

Najefikasniji u mađarskoj selekciji bio je Deneš Varga sa tri, dok je Đerđo Zalanki postigao gol manje.

U crnogorskoj selekciji po dva gola postigli su Mlađan Janović i Aleksandar Ivović, a po jedan Đuro Radović, Marko Petković i Uroš Čučković.

U ostalim četvrtfinalnim duelima sastaće se Španija - Srbija (16.45), Italija - Rusija (18.30) i Grčka - Hrvatska (20.15).

Rival mađarske selekcije u subotnjem polufinalu biće bolji iz duela Italije i Rusije.

Plasman na završni turnir Svjetske lige u Beogradu izboriće najbolje tri selekcije.

Srbija, kao domaćin, ranije je obezbijedila nastup.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније