Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

13. 04. 2019. 21:15 >> 21:13

I FINALE VELIKI USPJEH

Gojković: Treba izvući lekcije

Trener Jadran Carina Vladimir Gojković rekao je da njegova ekipa ne smije da klone duhom, već da izvuče lekcije, nakon finala Evrokupa, u kojem su Novljani propustili veliku priliku da dođu do trofeja.

Nakon poraza u Francuskoj (9:8), Jadran je večeras u Nikšiću remizirao sa francuskim timom 7:7.

"Sam plasman u finale je bitan iskorak. Ovi momci imaju zaista mnogo potencijala i bitno je da sada ne padnemo, već da izvučemo lekcije. Imali smo šanse u prvoj, trećoj i četvrtoj četvrtini da kod plus jedan odemo na dva razlike. Nijesmo uspjeli, možda nam je i malo svježine nedostajalo. Moram da čestitam Marseju koji je bio fenomenalan protivnik u oba meča", istakao je Gojković.

Đuro Radović je rekao da nema razloga za tugu...

"Nema mjesta za tugu, moramo da nastavimo dalje. Imali smo svoje šanse i nismo ih iskoristili", kazao je mladi vaterpolista.

Miloš Šćepanović je bio jedan od najzalužnijih za trofej.

"Veliki meč za sve nas. Nije lažna skromnost, ali trofeje ne mogu da se osvoje pojedinci, to radi ekipa. Fizički smo odlično parirali, spremili smo se kako treba za ovu utakmicu. Imali smo i sreće da ja i još neki igrači budemo na visokom nivou. Najvažnije je da smo osvoji trofej i da smo pokazali da vrijedimo", naveo je Šćepanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније