Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

13. 06. 2019. 13:04   >>  13:07

NAREDNE SEZONE

Petković i Obradović ostaju u Jadranu

Kapiten Marko Petković i Dimitrije Obradović i naredne sezone igraće u ekipi Jadran Carina, saopšteno je iz hercegnovskog vaterpolo kluba.

Petković je produžio ugovor na godinu, dok će Obradović kapicu Jadranovih boja nositi još dvije sezone.

Oni su, nakon potpisivanja ugovora, istakli zadovoljstvo zbog ostanka na Škveru, navodeći da vjeruju da će naredna sezona donijeti još uspjeha i trofeja.

Petković je poručio da očekuje puno, navodeći da Jadran teži da naredne sezone ide korak više.

"Prošle sezone smo se svi nadali da ćemo stići do prvog evropskog trofeja i ispisati istoriju kluba, da ćemo ići korak dalje tokom sezone u Ligi šampiona. Međutim, trofej je izostao", kazao je Petković.

Obradović je kazao da je zadovoljan svojom prvom sezonom u Jadranu, navodeći da je ekipa dala maksimum.

"Sve je bilo na vrhunskom nivou. Nismo imali mnogo poraza, jedino ostaje žal za Euro Kupom, ali šta da se radi. Imamo naredne tri godine Ligu Šampiona i mislim da će to biti veoma dobro za klub i igrače da stasaju još bolje", poručio je Obradović.

Oba igrača su trenutno na pripremama seniorske reprezentacije Crne Gore, koja se sprema za Svjetsko prvenstvo koje je na programu od 15. do 27. juna u Južnoj Koreji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније