Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

13. 06. 2019. 16:35 >> 16:33

PRIKLJUČIO SE "AJKULAMA"

Ivović: Nema lakih protivnika i grupa

Na velikim takmičenjima nema lake i teške grupe, kazao je crnogorski vaterpolista Aleksandar Ivović, navodeći da Crna Gora na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji ima ozbiljne rivale.

Crnogorska selekcija će na Svjetskom prvenstvu u Gvanžuu igrati u grupi A sa selekcijama Srbije, Grčke i domaćina, Južne Koreje.

Svjetsko prvenstvo na programu je od 14. do 27. jula.

Ivović, koji se zbog obaveza u klubu danas priključio pripremama, kazao je da će biti teško napraviti koncept priprema, navodeći da period nije dug do odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Reprezentacija će do nedjelje trenirati u Herceg Novom, a put za Bečej planiran je u ponedjeljak gdje će Ivović i drugovi trenirati sa Francuskom do 19. juna.

Dan kasnije naša selekcija putuje za Njemačku gdje će učestvovati na turnir (21. do 23. jun) na kojem će pored "ajkula" i "pancera" igrati još Italija i Grčka.

Nakon Njemačke i dva slobodna dana, izabranici Vladimira Gojkovića treniraće na Škveru, a 4. jula okupiće se u Podgorici gdje će odraditi večernji trening pred put za Kinu na finalne pripreme.

"Grupa jeste teška, ali po meni nema ni lake ni teške grupe na velikim takmičenjima. Često puta se pokazalo da su se osvajale medalje i kad je bila teške grupa, a da nijesu kada je bio lakši put. Ne razmišljam o tome, najvažnije je da pripreme odradimo što bolje. Da svi igrači koji su tu, da do samog kraja budu zdravi. Da pokušamo da se uigramo i da stvorimo hemiju koja bi na kraju mogla da nas odvede do završnice Svjetskog prvenstva", zaključio je Ivović.

Crna Gora će u prvom kolu šampionata svijeta, 14. jula, igrati sa Srbijom, dva dana kasnije rival će biti Grčka, dok će se 18. jula sastati sa Južnom Korejom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније