Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

04. 07. 2019. 16:13   >>  16:12 3

LEGENDA CRNOGORSKOG SPORTA

Miloš Šćepanović završio reprezentativnu karijeru

Proslavljeni crnogorski vaterpolo golman, Miloš Šćepanović saopštio je danas da završava reprezentativnu karijeru.

Šćepanović, koji je branio gol Crne Gore od formiranja reprezentacije, kazao je da je bilo zadovoljstvo nastupati u kapici sa reprezentativnim grbom.

"Bila je privilegija i zadovoljstvo biti dio reprezentacije i predstavljati svoju državu na međunarodnim takmičenjima, biti dio uspjeha koje smo ostvarili. Oni su za respekt i za poštovanje. Smatrao sam igranje za reprezentaciju i obavezom", kazao je Šćepanović na konferenciji za novinare.

On je naglasio da je odluku o završetku reprezentativne karijere donio u dogovoru sa predsjednikom Vaterpolo saveza i selektorom.

"Oni su mi podržali moju želju i dali mi podršku uz želju da dok god igram u klubu mogu se staviti na raspolaganje selektoru. Siguran sam da za to neće biti potrebe jer imamo sjajne golmane, Dejana Lazovića i Slavena Kandića", kazao je Šćepanović.

Predsjednik Vaterpolo plivačkog saveza Dejan Bajić kazao je da je Šćepanović legenda crnogorskog sporta.

"Ima zlato iz Malage i bio je dio svih uspjeha crnogorske reprezentacije. Bio je za primjer ne samo vaterpolistima već svim crnogorskim sportistima. Ne samo zbog odbrana, već zbog odnosa prema reprezentaciji i crnogorskom sportu. Ostaće angažovan u radu sa mlađim selekcijama", rekao je Bajić.

Selektor Vladimir Goojković kazao je da je njegov dugogodišnji suigrač veliki golman i veliki čovjek.

"Znajući njegovu radnu etiku vjerujem da ima veliku budućnost i kao trener", rekao je Gojković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније