Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

16. 07. 2019. 16:31   >>  20:36 1

SPAIĆ OCIJENIO

Moramo da popravimo igru sa igračem više

Centri naše reprezentacije Nikola Murišić i Vladan Spaić bili su najzalužniji za veliki broj napada sa igračem više u duelu sa Srbijom. Međutim, čak devet takvih napada je ostalo neiskorišćeno, previše u jednoj takvoj utakmici, a to je sigurno bio razlog izostanka pobjede.

Ovako, nadamo se će i remi (10:10), biti dovoljan u trci sa srpskom i grčkom reprezentacijom.

"Igrač više je segment koji definitivno moramo da popravimo do kraja prvenstva i ako to dignemo za nekih 20-30 odsto, mislim da u svakom meču možemo da stignemo do pobjede", rekao je Spaić.

Grčka je izuzetno težak protivnik za našu selekciju posljednjih godina. Na minulom Svjetksom prventvu, doživjeli smo težak poraz od "Helena". Izgubili smo i u Barseloni na EP, u meču za peto mjesto.

"Moramo zadržati dobru igru u odbrani , kao protiv Srbije i onda možemo do pobjede nad Grcima", zaključio je Spaić.

Maksim Živaljević, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније