Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

28. 07. 2019. 19:36 >> 23:19
12

EVROPSKO PRVENSTVO (U15)

"Ajkulice" srebrne u Bugarskoj

Najmlađa vaterpolo reprezentacija Crne Gore izgubila je od Mađarske 15:9 u finalu Evropskog prvenstva U15 u bugarskom Burgasu.


Naši dječaci su ostvarili izuzetan uspjeh, osvajanjem drugog mjesta u Evropi. U večerašnjem finalu, Mađari su ipak bili bolji, vodili cijeli meč i pitanje pobjednika riješili već u prvoj četvrtini kada su poveli 5:0. Na poluvremenu je bilo čak 9:2, ali je Crna Gora u nastavku boljom igrom prišla na četiri gola zaostatka. Ipak, do kraja meča nije bilo neizvjesnosti i finale je završeno 15:9 u korist Mađara.

Crna Gora: Čvorović Đorđe, Kankaraš Pavle, Krivokapić Danilo, Bošković Marko, Rajhel Josip, Vukšić Miloš, Vukićević Vladan, Janović Mlađan, Vučković Balša, Baštrica Neđo, Vukićević Lazar, Krivokapić Pavle, Bjelica Andrija, Vukajlović Novak i Jovanović Aron.

Trener je Veljko Uskoković, pomoćnici su Aleksandar Aleksić i Marko Franeta, doktor ekipe je Đorđe Klajn, tim lider Nenad Franeta, dok kao sudija Crnu Goru predstavlja Boris Obradović.

Naša najmlađa selekcija do velikog uspjeha, finala protiv Mađarske, došla poslije pobjede nad Grčkom u polufinalu 13:8.

Podsjećamo, u osmini finala smo eliminisali Tursku 14:4, u četvrtfinalu Hrvatsku 10:9, dok smo u grupi nadigrali Bjelorusiju i Sloveniju, jedini poraz upisali smo od Srbije.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније