Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

12. 09. 2013. 08:25 >> 08:53

EP - MALTA

Juniori danas sa Španijom

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore danas igra četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva na Malti sa selekcijom Španije, koja je u osmini finala savladala ubjedljivo Njemačku 17:7.

Podsjećamo, izabranici Mirka Vičevića bili su stoprocentni u grupi, pobijedivši Ukrajinu 17:3, Rumuniju 15:10 i Grčku 11:8.

"Španija je izuzetno jaka selekcija, što su pokazali ubjedljivom pobjedom nad Njemačkom. Jako su brzi, i očekuje nas težak duel. Moramo maksimalno koncentrisano ući u meč, i od starta preuzeti inicijativu. Imali smo dan pauze, odradili smo dva treninga kako bi zadržali ritam iz grupne faze. Ponavljam, očekujem jako težak meč, ali vjerujemo da možemo do pozitivnog rezultata’’, kazao je Vičević.

Meč se počinje u 16 sati i 30 minuta.

Ostali parovi četvrtfinala su Italija – Rusija, Turska – Srbija i Hrvatska – Mađarska. U

koliko eliminišemo Španiju u polufinalu igraćemo sa pobjednikom meča Italija – Rusija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније