Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavila: M.M ]

18. 08. 2019. 18:16   >>  18:15

SAVLADALA SRBIJU

CG zauzela peto mjesto na Evropskom prvenstvu

U17 vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Srbiju 11:10 (3:1, 3:3, 1:4, 4:2) i zauzela peto mjesto na Evropskom prvenstvu u Tbilisiju.

"Ajkule" su šampionat završile sa pobjeda pobjeda (Rumunija, Gruzija, Hrvatska, Rusija i Srbija) i dva poraza i to od Mađarske i Grčke koje su danas igrale za treće mjesto. U finalu večeras igraju Italija i Španija.

U pobjedi nad Srbijom, tri gola postigao je Mršić, po dva Vujović, Milić i Radović, a po jedan Sladović i Vujošević.

"Čestitam momcima što su do kraja odigrali maksimalno posvećeno, i što smo pobjedom završili takmičenje. Kao što sam rekao prije starta prvenstva naš cilj je bio plasman među osam najboljih selekcija, i to smo ispunili. Na kraju, poraženi smo od dvije selekcije koje su se danas borile za bronzu. Ovaj rezultat dobija na značaju ako se zna da smo ubjedljivo najmlađa selekcija na šampionatu, da nam je čak devet igrača 2003. godište. Stoga, još jednom čestitke igračima i i svima koji su bili u stručnom štabu", kazao je trener Petar Radanović.

Spisak Crne Gore za EP u Tbilisiju: Ilija Radović, Obrad Dabović, Mlađan Gopčević, Đorđije Stanojević, Marko Milić, Petar Vujošević, David Stevović, David Vukotić, Marko Mršić, Matija Sladović, Andrija Korać, Vasilije Radović, Damjan Vujičić, Jovan Vujović, Alen Isljamović.

Trener ekipe je Petar Radanović, pomoćnici su Predrag Jokić i Vido Lompar, doktor ekipe je Vladimir Dedović, tim lider i tehnička podrška je Igor Martinović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније