Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

19. 09. 2013. 15:43 >> 15:44

PRIJEM U OPŠTINI

Kotor nagradio svoje "ajkulice"

Članovi juniorske vaterpolo reprezentacije iz Kotora, koji su osvojili titulu prvaka na evropskom prvenstvu u Malti dobili su zajedno sa trenerom i stručnim timom od svoje opštine novčanu nagradu od po 500 eura. Predsjednica Opštine Kotor Marija Ćatović koja je primila kotorske članove najavila je rekonstrukciju zatvorenog bazena u tom gradu.

„Svaka čast na osvojenoj zlatnoj tituli. Ovakav  uspjeh je veoma značajan za naš grad i mi smo veoma ponosni na činjenicu da su baš iz Kotora ponikli najbolji vaterpolo igrači. Opština Kotor će i ubuduće ulagati sve napore da pomogne razvoju sporta, koji je veoma bitan za formiranje mladih ljudi. Slijedi rekonstrukcija zatvorenog bazena, kako bi se omogućili bolji uslovi za igru, za koje će opština iz svog budžeta izdvojiti dio sredstava," izjavila  je Ćatović.

Opština Kotor je nagradila kotorske igrače, trenera i stručni tim sa po 500 eura. Trener vaterpolo reprezentacije Mirko Vičević se u ime tima zahvalio na pozivu i novčanoj nagradi.

„Kotor, pored toga što je kulturni i turistički centar, u budućnosti bi mogao da bude i sportski centar. Svakodnevno u našoj opštini trenira oko 400 djece, kojima treba obezbijediti najbolje moguće uslove, a rekonstrukcija zatvorenog bazena bi bio pun pogodak", zaključio je Vičević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније