Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

07. 11. 2019. 14:45   >>  14:44

SAOPŠTIO SPISAK

Gojković: Meč sa Ukrajinom šansa za mlađe igrače

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković objavio je spisak igrača za utakmicu prvog kola preliminarnog dijela grupe D Svjetske lige sa selekcijom Ukrajine.

"S obzirom na to da igramo na startu sa protivnikom koji je znatno slabiji nego što smo navikli, i ekipom koja nije iz vrha svjetskog vaterpola, odlučili smo da damo šansu mlađim igračima, da probamo neke igrače koji su manje igrali i koji nijesu nastupali za A selekciju. Nadam se da će do utakmice svi biti zdravi, i da ćemo ovaj meč odraditi kako treba, da iskoristimo i pripreme sa Japanom i za ovaj meč, na najbolji mogući način", kazao je Gojković.

Na spisku su: Dejan Lazović, Vlado Popadić, Đuro Radović, Marko Petković, Dušan Matković, Aleksa Ukropina, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Nikola Moskov, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović, Stefan Pješivac, Petar Tešanović, Dušan Banićević.

Meč se igra u utorak 12. novembra na bazenu SC "Nikšić" u Nikšiću od 18 sati.  U ovom kolu slobodna je selekcija Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније