Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

07. 11. 2019. 15:07   >>  15:05

OBA TIMA JURE PRVU POBJEDU

Radanović: Želimo da se nadigravamo sa Špandauom

Jadran Carine želi da se nadigrava sa Špandauom i pokuša da iznenadi njemački tim, kazao je trener hercegnovskog vaterpolo tima, Petar Radanović.

Jadran i Španadu odigraće sjutra u Berlinu utakmicu četvrtog kola A grupe Lige šampiona.

Radanović je kazao da Jadran očekuje teško gostovanje, ali da vjeruje u svoje momke.

“Špandau je ekipa sa plejadom dobrih igrača, koji učestvuju u tom elitnom takmičenju već dugi niz godina. Idemo da se nadigravamo sa njima i da probamo da uzmemo prve bodove”, kazao je Radanović.

Kapiten Marko Petković podsjetio da je Jadran prije dvije sezone u međusobnim duelima ostvario pobjedu u svom bazenu, a u Berlinu igrao neriješeno.

"To je vrhunska ekipa koja se dodatno pojačala prethodne dvije godine. Gledali smo ih i analizirali. Spremili smo se koliko god smo mogli i idemo da probamo da upišemo prve bodove u Ligi šampiona ove sezone”, rekao je Petković.

Jadran je bez bodova u prva tri kola, nakon poraza od Juga, Solnoka i Olimpijakosa.

Bez pobjede je i Špandau, sa remijem i dva poraza.

Duel u Berlinu počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније