Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

12. 12. 2019. 13:59 >> 12:20

"AJKULE" JURE PRVO MJESTO U GRUPI

Mijušković: Meč sa Kuvajtom idealan da se ekipa još uvježba

Mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore sjutra protiv domaćina Kuvajta otvara Svjetsko prvenstvo. "Ajkule" su danas odradile posljednji trening pred taj meč, a ono pravo čeka ih već u drugom i trećem kolu kada igraju sa ekipama sa kojima se borimo za prvo mjesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale.

"Danas smo slobodni, ali ćemo pratiti meč SAD - Italija, ekipe sa kojima ćemo se sastati nakon startnog duela sa Kuvajtom. Na startu nas čeka malo laganiji meč, idealno da se ekipa još malo uvježba. Da se podigne forma do duela sa SAD, i pogotovo protiv Italije, taj meč je za nas najvažniji u grupi. Što se tiče priprema, fizički smo spremni jer se sezona uveliko igra, nijesmo morali mnogo da radimo na tome. Najvažnije je bilo da stvorimo hemiju među igračima, sa trenerima, što smo i uspjeli, i mislim da smo potpuno spremni za početak takmičenja. Bilo bi dobro da budemo prvi u grupi, jer bi imali lakšeg protivnika u četvrtfinalu, onda bi imali dvije šanse da osvojimo medalju, a u polufinalu je sve moguće", poručio je Petar Mijušković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније