Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

26. 09. 2013. 12:29 >> 12:29

KRAGUJEVAC

Budva danas počinje kvalifikacije za LŠ

Budvani će igrati na turniru grupe B u Kragujevcu, na kojem će učestvovati još domaćin Radnički, ruski Spartak iz Volgograda, njemački Hanover, rumunska Oradea i francuski Monpelje.

Naš predstavnik će u prvom kolu, danas u 21 sat, igrati sa Radničkim, za koga nastupaju crnogorski internacionalci Boris Zloković i Zdravko Radić.

Za sjutra su zakazani su dueli sa Monpeljeom (9.00) i Hanoverom (18.00), u subotu sastaće se sa Spartakom (18.00), dok će u neđelju igrati sa Oradeom (9.00).

Po pet prvoplasiranih ekipa iz obje grupe izboriće plasman u drugu fazu, đe će im se priključiti aktuelni evropski šampion Crvena Zvezda, riječko Primorje, njemački Duizburg, grčki Vuljagmeni, mađarski Solnok i italijanski Pro Reko.

 (wpolo.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније