Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavila: R.B. ]

13. 01. 2020. 13:12   >>  14:35

SJUTRA SA SLOVAČKOM

Maksimalno motivisani i spremni za EP

Nakon mjesec dana jakih, intenzivnih priprema, maksimalno smo motivisani i spremni za početak Evrospkog šampionata, kazao je crnogorski vaterpolo reprezentativac Đuro Radović.

Radović je kazao da ne bježe od uloge favorita u duelu sa Njemačkom.

"Shvatićemo utakmicu na najbolji mogući način i probati da podignemo nivo igre na maksimalan mogući i spremimo se za duel sa Hrvatrskom, koji nam je najvažniji", kazao je Radović.

Pomoćni trener reperezentacije Miloš Šćepanović ocijenio je da igrači ne smiju imati nikakvog pritiska, sem pritiska da se pokaže maksimum.

Šćepanović je kazao da su pripreme bile kratke i da nijesu unosili velike izmjene u sistem igre.

"Potencirali smo jednimo stvari koje smo dobro radili da bi ih usavršili. Mislim da je napravljen odličan ambijent, da su momci to odlično prihvatili i ostaje da se vidi kako ćemo to implementirati na utaknmice koje dolaze", navodi Šćepanović.

On je dodao da u meč sa Slovačkom ulaze sa najvišim respektom.

"Treba biti iskren i reći da bi sve sam pobjede bio veliki nesuspjeh. Vjerujem duboko u prva tri boda i da ćemo dobiti neophodnu sigurnost za nastavak takmičenja", kazao je Šćepanović.

Svakako, kao najvažniju utakmicu šampionata ističe meč protiv Njemačke.

"Znamo šta donosi pobjeda protiv Njemačke, donosi borbu i na kraju, to je sigurno meč koji je pod imperativom", zaključio je Šćepanović.  

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније