Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

28. 09. 2013. 23:20   >>  23:24

JADRANSKA LIGA

Poraz Primorca, pobjeda Jadrana

Vaterpolisti Primorca poraženi su na startu šestog izdanja regionalne Jadranske lige. Primorac je večeras u Rijeci poražen od Primorja 13:7 (4:3, 3:1, 2:0, 4:3). Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana ostvarili su pobjedu na startu regionalne Jadranske lige.Jadran je večeras na hercegnovskom Škveru savladao imenjaka iz Splita 19:9 (7:1, 4:2, 3:2 i 5:4).

Riječani su bili daleko nadmoćniji, a briljirao je golman domaćih Frano Vićan. Najefikasniji na utakmici bili su Obradović iz Primorja i Murišić iz Primorca sa po tri gola.

Po dva gola kod domaćina dali su Radu, Deneš Vraga, Sukno I Muslim, dok su se kod Kotorana osim Murišića upisali i Brguljan, Lučić, Đurović i Vukasović. 

Najefikasniji u hercegnovskom timu bio je Luka Sekulić sa četiri gola, tri je postigao Jovan Sarić, a po dva Željko Kovačić, Stefan Vidović, Bojan Baničević, Stefan Pješivac i Aleksa Ukropina.

Po jednom u listu strijelaca upisali su se Blagoje Ivović i Nikola Giga.

Budva će zbog obaveza na kvalifikacionom turniru za plasman u Ligu šampiona meč prvog kola sa splitskim Poškom odigrati u srijedu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније