Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

28. 01. 2020. 12:42 >> 12:50
1

ČESTITKA KAPISODE

"Vaterpolisti dali primjer ostalim selekcijama"

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG) Petar Kapisoda uputio je čestitku igračima, stručnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo saveza Crne Gore (VSCG), povodom velikog uspjeha i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

"Naši zlatni momci u Budimpešti su još jednom pokazali kako se predstavlja država na međunarodnoj sceni, u bazenu su se herojski borili protiv svih protivnika, a veliki potencijal i timska igra donijeli su izvanredan rezultat i jedinu medalju koja je nedostajala sa velikih takmičenja. Učinili ste ponosnim svakog iskrenog ljubitelja sporta u našoj državi, jer ste u jakoj konkurenciji, uz spoj mladosti i iskustva, vratili Crnu Goru tamo gdje joj je i mjesto – u vrh evropskog i svjetskog vaterpola. Izdanjima u državi koja je sinonim za svjetski vaterpolo, dali ste primjer i ostalim reprezentativnim selekcijama u kolektivnim sportovima, kako se uprkos maloj bazi i ograničenim kapacitetima, mogu praviti velike stvari", navodi Kapisoda u čestitki. 

Kapisoda smatra da će peta medalja osvojena na velikim takmičenjima biti lijepa uvertira za ostvarenje još jednog velikog cilja - plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

"I naše rukometašice će krajem marta igrati kvalifikacioni turnir, a vjerujem da ćemo se zajedno radovati istom uspjehu – izborenoj vizi za učešće na najvećoj svjetskoj smotri sportista. Unaprijed se radujemo narednim uspjesima vaterpolo reprezentacije, uvjereni da će ovaj uspjeh dati zamah razvoju ovog sporta u našoj državi, te da će zlatni momci i dalje biti pravi ambasadori naše države na međunarodnoj sceni", zaključio je Kapisoda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније