Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ MINA ]

11. 05. 2020. 12:58 >> 13:32

NAKON 2 MJESECA PAUZE

"Ajkule" počele sa pripremama u Igalu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, nakon dva mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa, okupila se danas i počela sa pripremama, saopšteno je iz Vaterpolo plivačkog saveza.

Navodi se da će seniori trenirati na bazenu Instituta Igalo, u uslovima koje je propisalo Nacionalno koordinaciono tijelo.

Izabranici Vladimira Gojkovića zbog trenutne situacije u svijetu i velikog broja otkazanih takmičenja, ljeto će provesti radeći u Crnoj Gori.

Na prvom treningu radilo se u dvije grupe.

U prvoj trenirali su Aleksandar Ivović, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Stefan Pješivac, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović, Nikola Moskov, Aleksa Ukropina i Đuro Radović.

Sa njima radili su selektor Vladimir Gojković i pomoćni trener Miodrag Matković.

U drugoj grupi, sa kojom su radili pomoćni treneri Zoran Ivanovski i Milan Ćirović, bili su Draško Brguljan, Dejan Lazović, Dragan Drašković, Slaven Kandić, Petar Tešanović, Dušan Banićević, Uroš Vučurović, Dušan Matković, Aljoša Mačić i Miroslav Perković.

Uskoro ce im se priključiti Uroš Čučković i Bogdan Đurđić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније