Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Objavila M.Mi. [ Beta ]

30. 08. 2020. 14:15 >> 14:20
1

IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO

Kuljača novi direktor VK Partizan

Novo rukovodstvo vaterpolo kluba Partizan izabrano je na danas održanoj vanrednoj sednici Skupštine kluba, a za direktora je imenovan legendarni golman crno-bijelih i reprezentacije Nikola Kuljača.


Kako se navodi u saopštenju, odabir novog rukovodstva "samo je prvi korak u procesu oporavka kluba".

Sjednica je održana u prostorijama JSD Partizan, na stadionu u Humskoj.

Legendarni reprezentativni golman Nikola Kuljača izabran je za novog direktora, a na mjesto predsjednika Upravnog odbora Jovan Lazarević.

Članovi su: Radosav Mitrović, Luka Šaponjić, Dragan Bakvić, Filip Filipović, Marko Vukomanović, Drago Gudalović, Stefan Mitrović i Milan Aleksić.

"Napravili smo prvi, ali najvažniji korak, a to je promjena rukovodstva i dolazak ljudi koji su jednoglasni u ideji da Partizan mora da se vrati na put kojim je nekada išao. Skupština je protekla u najboljem redu, kako i dolikuje. Čeka nas težak posao, svjesni smo izazova, ali timski idemo zajedno u savladavanje prepreka. Prioritet će prije svega biti da vratimo djecu, kako bi Partizan ponovo bio mjesto okupljanja nekih novih šampiona. Jedva čekamo da se vratimo na Banjicu", navodi se u saopštenju novoizabranog rukovodstva Partizana.

Predsjednik Skupštine kluba biće Srđan Mišković, a u Nadzornom odboru su Slobodan Nikić, Srdjan Vidović i Miloš Golić.

Održavanje vanredne Skupštine tražili su bivši i sadašnji igrači Partizana, Udruženje igrača i trenera i većina članova Skupštine nezadovoljni radom rukovodstva kluba. Podršku su im pružili i roditelji dece koja treniraju u Partizanu. Oni su tražili ostavke cijele uprave na čelu sa Tatjanom Rakas.

Uprava na čelu sa Tatjanom Rakas je u petak saopštila da će sjednica biti "nelegitimna sa ciljem da se protivzakonito preuzme klub".

Tada je navedeno da će "legitimna sjednica Skupštine VK Partizan biti održana odmah po prestanku epidemioloških mjera zabrane okupljanja".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније