Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Mina; Objavio: O.Z.

31. 08. 2020. 15:12   >>  15:11 2

EKIPA ZNATNO IZMIJENJENA

Jadran Carine počeo pripreme za novu sezonu

Vaterpolo klub Jadran Carine zvanično je danas počeo pripreme za novu sezonu, saopšteno je iz hercegnovskog tima.

Navodi se da je Jadran, nakon pauze od 15 dana zbog priprema juniorske i seniorske reprezentacije i treninga ostatka ekipe tokom ljeta, krenuo sa radom na ljetnjem bazenu Jadran na Škveru.

Trener Petar Radanović na prvom treningu imao je širi spisak od 23 igrača.

Saopšteno je da je zbog finansijskih problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa još u junu uprava kluba bila primorana da redukuje budžet i da su klub napustili: Marino Čagalj, Vladan Spaic, Vlado Popadić, Filip Gardašević i Petar Mijošković.

Radanović je kazao da je svima prijala mala pauza nakon priprema reprezentacija i da su se svi igrači odazvali novim obavezama puni elana.

"Ekipa je znatno izmjenjana u odnosu na prošlu sezonu, nažalost napustilo nas je pet igrača što je sigurno smanjilo naš kvalitet, ali šta je tu je. U prvu ekipu uveli smo desetak mladih igrača iz naše škole i ova sezona će biti pravi izazov za njih. Radujemo se takmičenjima koji nas očekuju u novoj sezoni, nakon duge pauze od marta mjeseca od kada samo samo odigrali završni turnir Regionalne vaterpolo lige“, rekao je Radanović.

Za rad sa prvom ekipom, pored Radanovića, biće zaduženi pomoćnici Lazar Vuksanović i Milan Ćirović.

Hercegnovski tim, uz još neizvjesnu Regionalnu ligu, pored domaćih takmičenja očekuju utakmice u Ligi Šampiona.

Jadran Carine je u protekloj takmičarskoj sezoni, koja je prekinuta zbog koronavirusa, zadražao primat na domaćoj vaterpolo sceni, u Ligi šampiona do prekida je zauzimao četvrtu poziciju u grupi koja ga je vodila na završni turnir.

U Regionalnoj ligi, jedinom takmičenju koje je do kraja završeno, Jadran Carine zauzeo je treće mjesto.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније