Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

18. 10. 2020. 19:23   >>  19:25

KUP CRNE GORE

Jadran ponovo najbolji

Vaterpolisti Jadrana pobjednici su Kupa Crne Gore.

Jadran je večeras u Herceg Novom, u revanš meču finala, savladao Primorac 8:6 (4:1, 3:1, 0:3 i 1:1) i sa dva trijumfa deseti put uzastopno osvojio trofej crnogorskog kupa.

Hercegnovski tim dobio je i prvi duel u Budvi 12:6.

To je Jadranu 12. trofej Kupa Crne Gore, a osim posljednjih deset, pobjednik nacionalnog Kupa bio je i 2006. i 2007. godine.

Ima i dva trofeja Kupa bivše Državne zajednice 2004. i 2005. godine.

Hercegnovski tim do pobjede vodio je Đuro Radović sa tri, po dva gola postigli su Danilo Radović i Kostantin Averka, a u listu strijelaca upisao se i Uroš Vučurović.

U kotorskom timu po jednom u listu strijelaca upisali su se Vuk Drašković, Uglješa Vukasović, Ešvort Molten, Miroslav Perković, Dušan Matković i Đorđe Stanojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније