Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

18. 01. 2021. 15:17   >>  15:17

U IZMIJENJENOM SASTAVU

"Ajkule" u Italiji na pripreme sa Pro Rekom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore otputovala je danas za Italiju gdje će do 24. januara trenirati sa jednim od najboljih klubova Evrope, Pro Rekom.

"Ajkule" putuju u izmijenjenom sastavu, jer određeni broj reprezentativaca, koji će se priključiti A timu 24. junaura u Podgorici, ima klupske obaveze. Nakon odličnog rezultata u Debrecinu, sparing sa Pro Rekom će biti odlična uvertira i priprema za ono najvažnije, a to su kvalifikacije za Olimpijske igre.

Selektor Vladimir Gojković odredio je spisak za pripreme u italiji: Petar Tešanović, Uroš Vučurović, Vasilije Radović, Marko Petković, Aljoša Mačić, Aleksa Ukropina, Savo Ćetković, Nikola Moskov, Miroslav Perković, Dušan Matković, Dušan Banićević, Darko Đurović, Marko Mršić, Danilo Radović, Nikola Brkić. Pored Gojkovića u stručnom štabu su pomoćni treneri Zoran Ivanovski, Miodrag Matković i Milan Ćirović, doktor Vladimir Dedović i fizioterapeut Ivan Borović.

"Još ranije su planirane pripreme u Đenovi sa Pro Rekom, a u međuvremenu je bio turnir Regionalne lige za klubove, što je dosta uticalo na sastav, jer su pojedini igrači otpali zbog povreda i prehlada. Ovi treninzi će puno koristiti igračima koji danas putuju za Italiju. Treniraćemo sa jednom od najboljih ekipa svijeta. Nakon toga se vraćamo u Podgorici gdje ćemo raditi po zacrtanom planu, i nadam se da ćemo u što kompletnijem sastavu biti za Roterdam", poručio je Gojković.

Reprezentacija se vraća u Podgoricu gdje će se priključiti preostali reprezentativci iz inostranstva, i gdje će 25. početi pripreme na bazenu SC "Morača". Od 27. do 29. januara pod pokroviteljstvom Glavnog grada Podgorica, bićemo domaćini međunarodnog turnira na kojem će učestvovati još selekcije Sjedinjenih Američkih Država i Srbije. Njemačka je zbog situacije sa pandemijom koronavirusa, otkazala učešće na ovom turniru. Nakon turnira, "ajkule" će u Podgorici trenirati od 1. do 11. februara kada je zakazan put za Roterdam. Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre na programu je od 14. do 21. februara, najbolje tri selekcije od 12 učesnika izboriće vizu za Tokio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније