Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

23. 01. 2021. 18:20   >>  18:22

PRIPREME ZA OLIMPIJSKE KVALIFIKACIJE

"Ajkule" od ponedeljka u kompletnom sastavu, slijedi turnir u PG

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore privodi kraju pripreme i treninge u Đenovi sa Pro Rekom a od ponedjeljka rad nastavlja u kompletnom sastavu u Podgorici, gdje će biti održan i međunarodni turnir.

Selektor Vladimir Gojković imaće u glavnom gradu na okupu sve reprezentativne kandidate, jer će se priključiti igrači koji su u Đenovu propustili zbog klupskih obaveza.

Protivnici "ajkulama" na međunarodnom turniru u Podgorici od 27. do 29. januara biće selekcije Sjedinjenih Američkih Država i Srbije. Njemačka je otkazala učešće zbog korona virusa.

I ova akcija na bazenu u Podgorici u sklopu je priprema naših najboljih vaterpolista za kvalifikacioni turnir u Roterdamu za Olimijske igre. Kao što je poznato vaterpolisti Crne Gore nadmetaće se u A grupi kvalifikacija sa reprezentacijama Grčke, Brazila, Kanade, Gruzije i Turske. Dvije najbolje selekcije igraće polufinale sa dvije najbolje plasirane iz grupe B u kojoj su Hrvatska, Francuska, Rusija, Holandija, Njemačka i Rumunija.

Na kraju će tri prvoplasirane reprezentacije izboriiti učešće na Olimijskim igrama u Tokiju. Kvalifikacioni turnir u Roterdamu na programu je od 14. do 21. Februara.

SATNICA TURNIRA U PODGORICI:

Srijeda, 27.01. - 17.30 h
SAD-Srbija

Četvrtak, 28.01. - 18.00 h
Crna Gora-Srbija

Petak, 29.01. -11.00 h
Crna Gora-SAD

Željko Šoć, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније