Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Mina

24. 01. 2021. 13:35 >> 13:40

OD SJUTRA U PODGORICI

Crnogorski vaterpolisti završili pripreme u Đenovi

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore završila je šestodnevne pripreme u Đenovi sa ekipom Pro Reka i od ponedjeljka boraviće u Podgorici, saopšteno je iz Vaterpolo plivačkog saveza.

Crnogorski vaterpolisti u nastavku priprema trenirati i učestvovati na međunarodnom turniru u Podgorici, sa selekcijama Srbije i SAD.

Selektor Vladimir Gojković kazao je da je crnogorska selekcija trenirala sa jednom od najboljih ekipa na svijetu.

"Zadovoljni smo jer su naši igrači imali priliku da treniraju sa jednom takvom ekipom. Osim Aleksandra Ivovića i Marka Petkovića, uglavnom su bili mlađi igrači, i ovo je za njih bilo neprocjenjivo iskustvo. Prva dva treninga su bila jako teška, dok su ti mladi igrači našli načina da se uklope i suprostave takvoj ekipi", rekao je Gojković.

Prema njegovim riječima, podgorički turnir biće posljednja provjera pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u februaru.

"Nakon turnira, radićemo sami dvije nedjelje. Zdravstveni bilten nije idealan. Imamo nekoliko povrijeđenih i bolesnih igrača, koji su već ispali iz igre za Roterdam. Ali, tokom turnira u Podgorici imaćemo jasniju sliku", poručio je Gojković.

On je najavio da će spisak igrača za pripreme i turnir u Podgorici objaviti u ponedjeljak.

Prvog dana turnira, u srijedu u 17 sati i 30 minuta igraće Srbija i Sjedinjene Američke Države, za četvrtak u 18 sati zakazan je duel Crne Gore i Srbije, dok se u petak u 11 sati sastaju Crna Gora i SAD.

Sve utakmice igraju se bez prisustva publike.

Pokrovitelj turnira je Glavni grad Podgorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније