Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

21. 02. 2021. 20:27 >> 20:42

GOJKOVIĆ

"Teška grupa, turnir izjednačen"

Crnogorski selektor Vladimir Gojković kazao je da će olimpijski turnir biti izjednačen, navodeći da mu je posebno drago da je njegova selekcija na nivou gdje može da igra sa svima.

Crna Gora je voljom žrijeba u Roterdamu svrstanma u B grupu sa Australijom, Hrvatskom, Srbijom, Španijom i Kazahstanom.

On je naglasio da je Crna Gora dobila tešku grupu.

"Znalo se da će jedna grupa biti veoma teška. Olimpijske igre su izuzetne, a postojala je mogućnost i da četvrta ekipa iz kvalifikacija ode u Tokio umjesto Južne Afrike. Ako bi se to dogodilo, pa da Rusija ode na OI - mislim da bi ovo bio najjači olimpijskir turnir, kada bi se gledao ukupan broj jakih reprezentacija", kazao je Gojković.

On učekuje kvalitetan i izjednačen turnir.

"Biće izjednačeno, a meni je posebno drago da smo na nivou gdje možemo da igramo sa svima. To nije bilo realno prije dvije godine. Vjerujem da imamo čemu da se nadamo, ali treba ostati na zemlji i napraviti dobar plan priprema. Samo da svi budu zdravi", rekao je Gojković.

Komentarišući finalni duel sa Grčkom, trofejni stručnjak kazao je da je dobro da se pobjedom završi turnir protiv ekipe koja je u samom vrhu svjetskog vaterpola.

"Nije bilo lako igrati meč koji ne znači puno, jer smo se svi bili ispraznili. Slavili smo na kraju i na pravi način okončali kvalifikacioni turnir, sa izuzetnom igrom i hemijom u timu, što je glavni preduslov. Moramo da budemo zadovoljni plasmanom na OI, a pobjeda protiv Grka na kraju je samo potvrda ono što smo uradili", zaključio je Gojković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније