Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Mina ]

06. 03. 2021. 19:24   >>  19:23 4

KRAJ EVROPSKE PRIČE

Primorac opet poražen od Solnoka

Vaterpolisti Primorca u osmini finala Eurokupa završili su nastup na evropskoj sceni ove sezone.

Primorac je večeras u Solnoku, u revanš meču osmine finala, poražen od istoimenog mađarskog tima 17:16 (3:4, 6:5, 5:3 i 3:4).

Solnok je dobio i prvi međusobni duel u Budvi 18:8.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Filip Filipović, Radomir Drašković Duško Pijetlović i Zoltan Dori sa po tri gola.

U kotorskom timu najbolji je bio Vuk Drašković sa sedam, Aljoša Mačić i Uroš Matković postigli su po tri, a po gol Ešvort Molten, Miroslav Perković i Đorđe Stanojević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније