Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V. [ wpolo.me ]

27. 11. 2021. 16:54   >>  16:57

REGIONALNA LIGA

Jadran bolji od Partizana, poraz Budve

Vaterpolisti Jadrana savladali su Partizan 7:6 , na prvom turniru regionalne Premijer lige u Beogradu.

U dosadašnjem dijelu takmičenja, Novljani su savladali Budvu 10:6 i upisali poraze od Novog Beograda 18:9 i Juga 15:13. Jadran će takođe danas od 18:50h igrati sa ekipom Šabac.

U posljednjem kolu u nedjelju od 11:50h rival je Mladost.

Budva, koja takođe učestvuje na turniru u Beogradu, je poražena od Juga 11:9. Budvani imaju poraze od Mladosti 14:11, Jadrana 10:6 i Novog Beograda 14:1. Takođe danas, od 17h igraće sa Partizanom. Turnir zatvaraju utakmicom sa ekipom Šabac od 10h u nedjelju.

Primorac je na prvom turniru u Splitu jučev poražene od Crvene zvezde 14:8, nakon dva startna remija sa Radničkim 10:10 i Mornarom 12:12. Kotorani će danas od 17h igrati sa Solarisom, a u nedjelju od 11:50h sa splitskim Jadranom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније