Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

22. 12. 2021. 20:53 >> 17:39

REAKCIJE NAKON FINALA

Perović: Moramo da ostanemo mirni; Radanović: Motiv da nastavimo još jače

Trener Primorca Ranko Perović kazao je da njegova ekipa mora da ostane čvrsto na zemlji nakon osvojenog trofeja u Kupu, te da nastavi sa kvalitetnim radom.

"Drago mi je zbog ove djece, koja su poslije toliko godina rada i truda, a bez bazena, dočekala ovo. Međutim, moramo da ostanemo mirni, da radimo jako i kvalitetno, kako bi Primorac stalno bio ono što bi trebalo da bude. Mislim da smo večeras igrali bolje od Jadrana i zaslužili pobjedu", kazao je Perović za RTCG.

Primorac je večeras savladao Jadran 10:9 i prekinuo dominaciju Jadrana.

"Radimo dosta, rezultat mora da dođe. Ali, ponavljam, ovo je tek početak. Lijepo je dobiti podstrek, ali ako momci misle da su nešto završili onda su na pogrešnom putu", kazao je trener Kotorana.

Dušan Matković je sa četiri gola trasirao put Primorcu do trofeja..

"Primorac je čekao dugo, poseban je osjećaj donijeti trofej kući. Radili smo dugo za ovaj trenutak, isplatilo se. Fizički smo dobro spremni, a pripremali smo se da budemo i smireni u svim trenucima. Malo nas je pokolebao promašeni peterac, ali uspjeli smo da se stabilizujemo i da slavimo", kazao je Matković.

Trener Jadrana Petar Radanović kazao je da će poraz u finalu Kupa samo još više motivisati njegovu ekipu.

"Nismo uspjeli da se snađemo, Primorac je uhvatio ritam pozicionog napada koji mu odgovara. Svaka im čast, govorio sam i ranije da mogu da osvoje Kup. Mi smo izgubili, ali ovo je odlična stvar za crnogorski varterpolo, a nama motiv da nastavimo da radimo jače i bolje", rekao je trener Petar Radanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније