Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

21. 12. 2013. 19:28 >> 20:40

KUP CG

Jadran bolji od Primorca

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana pobijedili su večeras u Igalu kotorski Primorac 12:10 (5:4, 2:1, 2:3 i 3:2), u prvoj utakmici finala Kupa Crne Gore.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Luka Sekulić sa četiri, po dva gola postigli su Jovan Sarić i Aleksa Ukropina, a po jedan Stefan Pješivac, Nikola Moskov, Željko Kovačić i Stefan Vidović.

U ekipi Primorca najbolji je bio Nikola Murišić sa tri gola, po dva postigli su Konstantin Kutaba i Željko Đurović, a po jedan Damjan Danilović, Petar Mačić i Matija Brguljan.

Revanš je na programu u ponedjeljak u Kotoru.

Jadran brani trofej, koji je, osim prošle, osvajao i 2006. i 2007. godine.

Ima i dva trofeja Kupa bivše Državne zajednice 2004. i 2005. godine. Primorac je samo jednom, 2009. godine bio pobjednik Kupa Crne Gore.

Trofej Kupa bivše SFRJ osvojio je 1986, a 2002. godine bio je pobjednik Kupa SR Jugoslavije.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније