Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

19. 02. 2014. 21:58   >>  21:59 2

JADRANSKA LIGA

Pobjede Budve i Jadrana

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana i Budve ostvarili su pobjede u utakmicama 15. kola Triglav jadranske lige. Jadran je večeras, u Šibeniku, savladao istoimeni hrvatski tim 14:9 (6:2, 2:3, 3:2 i 3:2), a Budvani su, u svom bazenu, pobijedili kotorski Primorac 13:12 (1:3, 2:1, 6:3 i 4:5).

Hercegnovski tim upisao je 11. trijumf i ostao u trci za plasman na finalni turnir regionalnog takmičenja, a Budvani su zabilježili osmi trijumf, dok je Primorac doživio deveti poraz u regionalnom takmičenju.

Najefikasniji u timu iz Herceg Novog bili su Stefan Pješivac i Jovan Sarić sa po četiri gola, Vlado Popadić je postigao dva, a po jedan Luka Sekulić, Nikola Giga, kapiten Željko Kovačić i Stefan Vidović. U hrvatskom timu najbolji je bio Andrija Bašić sa četiri pogotka.

Dvostruki strijelci za Budvu u večerašnjem meču bili su Marko Konatar, Nikola Marković, Metju De Trejn i Marko Vukmirović, dok su po jednom golmane Primorca Uglješu Brguljana i Aleksandra Kralja savladali Bogdan Đurđić, Miljan Popović, Marko Ivančević, Petar Ćetković i Džožua Semjuels.

U kotorskom timu Damjan Danilović postigao je tri gola, po dva puta su strijelci bili Branko Lučić, Đorđe Tešanović i Kontantin Kutaba, a po jedan Nikola Murišić, Matija Brguljan i Nikola Nikolov.

 

(Mina)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније