Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

22. 02. 2014. 21:45   >>  21:46 1

IGALO

Budva savladala Jadran 12:9

Vaterpolisti Budve pobijedili su večeras u Igalu ekipu Jadrana 12:9 (4:3, 6:1, 1:2 i 1:3), u utakmici 16. kola Triglav Jadranske lige.

To je peti poraz hercegnovskog tima u regionalnom takmičenju, ove sezone, u kojoj ima i 11 pobjeda. Budva je upisala devetu pobjedu i zaostatak za hercegnovskim timom na tabeli smanjila na šest bodova.

Pobjednik duela odlučen je u drugoj četvrtini, koju je Budva dobila 6:1 i na polovini meča stekla prednost od šest golova (10:4).

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Marko Konatar sa četiri, Bogdan Đurđić i Miljan Popović postigli su po dva gola, dok su se po jednom u listi strijelaca upisali Marko Vukmirović, Petar Ćetković, Milorad Radunović i Džošua Semjuels.

U ekipi Jadrana Jovan Sarić je postigao četiri, Stefan Pješivac dva, a po gol Vlado Popadić, Željko Kovačić i Luka Sekulić.

Kotorski Primorac juče je pred svojim navijačima savladao Branik iz Maribora 9:5.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније