Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

08. 03. 2014. 21:15   >>  21:29 2

POBIJEDIO I PRIMORAC

Jadran napravio veliki korak ka F4

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana pobijedili su večeras u Splitu ekipu Mornara 9:7 (3:1, 1:2, 4:3 i 1:1), u utakmici 18. kola Triglav Jadranske lige. Jadran je tom pobjedom, 13. ove sezone, napravio veliki korak ka plasmanu na finalni turnir. Primorac je pobijedio u Kotoru splitski Jadran 10:9 (3:4, 1:2, 3:0 i 3:3)

Dvostruki strijelci za Jadran bili su Jovan Sarić, Luka Sekičić i Željko Kovačić, dok su po gol postigli Andrija Bitadze, Vlado Popadić i Stefan Vidović.

U splitskom timu, koji nakon ovog kola ima pet bodova manje od Jadrana, najbolji je bio Marino Čagalj sa pet pogodaka.

Primorac će u 19 sati i 30 minuta ugostiti splitski Jadran, dok će Budva sjutra biti gost zagrebačlkog Medveščaka.

Primorac je upisao šesti trijumf ove sezone, u kojoj ima i dva remija i deset poraza. Jadran je doživio 13. poraz.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Nikola Murišić sa tri gola, po dva postigli su Damjan Danilović i Đorđe Tešanović, a po jedan Konstantin Kutaba, Mario Brguljan i Danilo Adžić.

U ekipi Jadrana najefikasniji je bio Nikola Milardović sa tri pogotka.

Uspješni su bili i vaterpolisti hercegnovskog Jadrana koji su u Splitu savladali ekipu Mornara 9:7 (3:1, 1:2, 4:3 i 1:1) i tom pobjedom, 13. ove sezone, napravili veliki korak ka plasmanu na finalni turnir.

Budva će sjutra biti gost zagrebačkog Medveščaka

(mina)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније