Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

23. 07. 2014. 08:22 >> 08:22
4

SRBIJA ILI GRČKA

"Ajkule" danas dobijaju protivnika

Na Evropskom prvenstvu u Budimpešti danas će biti odigrani četvrtfinalni mečevi. Italija, drugoplasirana iz naše grupe, od 19 sati igra protiv Hrvatske, dok će Srbija protiv Grčke svoj duel početi od 20 sati i 30 minuta.


Naši i mađarski vaterpolisti kao pobjednici grupa izborili su direktan plasman u polufinale.

"Ajkule" čekaju boljeg iz meča Srbija-Grčka, a polufinale će početi u petak od 19 sati. Mađari čekaju boljeg iz meča Italija-Hrvatska.

Crna Gora je završila grupni dio takmičenja kao prva u grupi, sa četiri pobjede i jednim remijem.

Naš selektor, Ranko Perović, kazao je za TVCG da je Srbija najkvalitetnija ekipa na prvenstvu, ali da to nijesu do sada pokazali.

"Nadam se da to neće pokazati ni protiv Grčke, a ni protiv nas u polufinalu", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније