Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

23. 07. 2014. 21:49   >>  21:59 24

LAKO SA GRCIMA

Srbija zakazala duel "ajkulama"

Srbija je opravdala ulogu favorita savladala Grčku 13:9 i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti, gdje će se u petak sastati sa Crnom Gorom.

“Heleni“ su  se držali do sredine druge četvrtine, do kraja je Srbija kontrolisala stvari.  Srbija je povela golom Miloša Ćuka u trećem minutu prve četvrtine. Na dva minuta do kraje te dionice izjednačio je Angelos Vlahopulos, da bi već u narednom napadu Ćuk dao svoj drugi gol, za vođstvo od 2:1. Već u narednoj akciji, Funtulis je izjednačio, da bi Slobodan Nikić Šraubom vratio prednost Srbiji3:2.

Drugu dionicu su otvorili Stefan Mitrović i Slobodan Nikić, s tim da su i Grci dali gol. Tako je na tri minuta do kraja bilo 5:3.

Onda je Filip Filipović povećao na 6:3, Grci su smanjili na 6:5. Pred kraj druge četvrtine Andrija Prlainović je iz teške situacije pogodio mrežu Grka - 7:5. Milan Aleksić je poslije dodavanja Dušana Mandića povećao na 8:5. To je ujedno bio i prvi gol u drugom poluvremenu.

Kada je Aleksić donio velikih 11:6 bilo je jasno ko ide u polufinale. Istina, Grci su preko Milonakisa  smanjili na 11:9, ali je Mandić sa dva gola otklonio svaku neizvjesnost. (13:9). 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније