Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

24. 07. 2014. 09:17 >> 10:12
4

UOČI POLUFINALA

Savić: Protiv CG odlučiće psihologija

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić smatra da je i protiv Grčke bilo oscilacija u igri njegovog tima, ali je svakako zadovoljan što je zacrtani cilj ostvaren.

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić rekao je da je njegova ekipa ostvarila cilj plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti.

"Na neki način smo ostvarili cilj. Opet je bilo oscilacija. Može da nas obraduje solidan igrač više koji nam je falio dosad, ali smo padali pri kraju napada grčkog tima i primali jeftine golove", kazao je Savić.

Vaterpolisti Srbije plasirali su se večeras u polufinale šampionata Evrope, pošto su u četvrtfinalu savladali Grčku sa 13:9.

Srbija, koja je aktuelni šampion Evrope, u borbi za novo finale igraće protiv Crne Gore.

"Odlično znamo Crnu Goru, odlučiće psihologija, a ne taktika. Možda su odmorniji, sve zavisi od pripremljenosti, ali niko nema prednost", kazao je Savić.

Polufinalni meč između Srbije i Crne Gore igra se u petak. U drugom polufinalu sastaju se Mađarska i Italija.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније