Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

24. 07. 2014. 17:20 >> 17:28

SAOPŠTENJE VPSCG

Nema karata za završnicu prvenstva

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore izdao je saopštenje za javnost povodom velikog broja zahtjeva za nabavku ulaznica za polufinalne i mečeve za medalje na Evropskom prvenstvu.

"Crnogorska vaterpolo reprezentacija nastavila je trend sjajnih rezultata na velikim takmičenjima, a direktan prolazak u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti potvrda je svega toga.

Kao i do sada, vlada ogromno interesovanja za praćenje polufinalnih utakmica, i utakmica za medalje. Mađarski vaterpolo savez je uoči šampionata podijelio svim savezima određenu kvotu karata, riječ je o 100 ulaznica, koje je vaterpolo i plivački savez Crne Gore kupio i podijelio zainteresovanim navijačima, koji su ranije izrazili želju da prate završne mečve", navodi se u saopštenju.

U Savezu ističu da domaćin nije mogao da obezbijedi više od 40 dodatnih karata i mole navijače da ne kreću na put ako nemaju ulaznice.

"Ulaskom Crne Gore u polufinale Evropskog prvenstva, čime se stekla mogućnost za osvajanje jedne od medalja, Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore stigli su zahtjevi za obezbjeđivanje velikog broja dodatnih karata. Kao i na prethodnim velikim takmičenjima, Savez je činio sve što mu je u moći da obezbijedi dodatni broj karata, stoga se i obratio organizatoru koji je izašao u susret sa svega 40 dodatnih ulaznica. Dakle, tu više nije u pitanju spremnost, angažovanost i želja Saveza da se udovolji svim zahtjevima naših navijača, pa da ih kupi i po drastično većim cijenama, već nemogućnost da se dođe do istih.

Mađari, kao organizatori, su izuzetno rigorozni, nivo organizacije takmičenja, kao i obezbjeđenje kompleksa su na izuzetno visokom nivou. Stoga, upozoravamo i molimo sve one koji su planirali da gledaju završne mečeve šampionata, a nemaju kartu, da ne kreću na put, jer Savez nije u mogućnosti da ih obezbijedi! Naglašavamo, još jednom, Savez je prethodnih dana uradio sve što je u njegovoj moći, da obezbijedi koji kontigent karata više, međutim domaćin je odobrio uzuzetno malu količinu! Još jednom molimo sve one koji nemaju kartu, da ne kreću na put, jer Savez nije u mogućnosti da ih obezbijedi!".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније