Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

21. 10. 2014. 14:18 >> 14:26

EVROKUP

Jadran i Primorac saznali rivale

Današnjim žrijebom odlučeno je da crnogorski šampion Jadran plasman u četrfinale Evrokupa traži na turniru u Atini, dok će vaterpolisti Primorca igrati na Malti.

Novljani će nastupati u grupi A, kojoj su još i ruski Sintez, holandski Utreht, Akvakjara iz Napulja, njemački Eslingen i domaći Vuljagmeni.

Primorac će ne Malti igrati u grupi C, a rivali Kotorana biće Monpelje, splitski Mornar, Steaua iz Bukurešta i domaća Valeta.

Plasman u Evroligu izboriće ekipe koje kvalifikacione turnire završe na prva dva mjesta. Turniri će trajati od 31. oktobra do 2. novembra.

Podsjetimo, Jadran je na turniru druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona u Zagrebu završio na trećem poziciji, čime je obezbijedio učešće u drugom evropskom takmičenju.

Takođe, danas su odreženi i parovi plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Italijanski Pro Reko će igrati protiv Mladosti, Crvena Zvezda sa Primorjem, Radnički sa Oadeom, dok će se u mađarskom derbiju sastati OSC i Solnok.

Prvi mečevi su na programu 29. oktobra, dok se revanši igraju 12. novembra.

Grupe za plasman u završnicu Evrokupa:

Grupa A

Jadran Herceg Novi (CG)
Sintez Kazan (RUS)
utreht (HOL)
Akvakjara (ITA)
Eslingen (NJEM)
Vuljagmeni (GRČ)

Grupa B

Montpelje (FRA)
Mornar (HRV)
Primorac (CG)
Valeta (MLT)
Steaua (RUM)

Group C (igra se u Nici)

Posilipo (ITA)
Kinef Kiriši (RUS)
Dofin Set (FRA)
Olimpik Nica (FRA)
Bijle ajkule Hanover (NJEM)

Grupa D (Savona)

Ligamuš Tbilisi (GRU)
Hannover 98 (NJE)
Savona (ITA)
Vojvodina (SRB)
Dinamo Astrahan (RUS)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније