Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

15. 06. 2015. 10:45 >> 10:36

SAVLADALI TURSKU

Baku 2015: Vaterpolisti u 1/8 finala

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Tursku 11:6 u trećem kolu grupe C na Evropskim igrama u Bakuu i plasiarala se u osminu finala.

Izabranici Mirka Vičevića u osmini finala sjutra će igrati protiv Francuske ili Rusije.

Crnogorski vaterpolista u prvom kolu poraženi su od Grčke 16:12, a u drugom igrali neriješeno sa Hrvatskom.

Crna Gora je prvi put povela u trećem minutu druge četvrtine (3:2), a dva gola prednosti stekla tek u posljednjem minutu tog perioda.

Vičević je rekao da vaterpolisti protiv Grčke nijesu uradili ništa što smo je bilo dogovoreno.

"U duelu sa Hrvatskom bilo je dobrih stvari, ne računajući finiš meča. Utakmica sa Turskoj je specifična, jer je igrana u ranom terminu, a mi smo još odradili i lakši trening, jer smo bili sigurni da ćemo pobijediti. Mogli smo i ubjedljivije, ali rezultat ne bi promijenio plasman u grupi. Imamo dosta problema, to je očigledno", kazao je Vičević.

Za Crnu Goru Brkić je postigao tri gola, a Ukropina, Mijušković i Banićević po dva. Po jedan gol postigli su Radulović i Vujošević.

Crna Gora će u narednom meču igrati bez Gorana Grgurevića, koji je u finišu utakmice nogom namjerno uradio protivničkog igrača, pa je isključen bez prava zamjene.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније