Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

04. 08. 2015. 14:22 >> 14:19
1

SPREMNI I MOTIVISANI

Tucak: Očekujem težak i neizvjestan meč

Pred današnji četvrtfinalni duel na Svjetskom prventsvu u Kaznju između Crne Gore i Hrvatske, selektor hrvatske reprezentacije Ivica Tucak kazao je da očekuje neizvjesnu utakmicu, ali da očekuje da se njegov tim plasira u polufinale.

Crna Gora i Hrvatska odigraće prvu četvrtfinalnu utakmicu na šampinoatu od 16 sti i 30 minuta.

"Barakude" su osvajanjem prvog mjesta u Grupi A izborile direktan plasman u četvrtfinale, dok su "ajkule" za plasman među osam najboljih reprezentacija svijeta morale da igraju i utakmicu osmine finala u kojoj je teže od očekivanog (12:8) pobijedila reprezentaciju Kazahstana.

"Čeka nas teška i neizvjesna utakmica, ali takve su sve četvrfinalne utakmice na svim takmičenjima. Znamo da igramo protiv aktuelnih vicešampiona svijeta i reprezentacije koja je u proteklih osam godina uvijek bila u borbi za medalje ili je osvajala medalje. Zato ne treba trošiti riječi o reprezentaciji Crne Gore jer se zaista radi o snažnoj reprezentaciji, ali i mi imamo dobru ekipu koja može da pobijedi u utakmici koju dočekujemo spremni i motivisani. Najvažnije je da su svi igrači zdravi, a uvjeren sam da u teškoj i neizvjesnoj utakmici imamo šanse za pobjedu", kazao je Tucak, prenosi Index.hr.

Sa mišljenjem svog selektora slaže se i kapetan reprezentacije Hrvatske, golman Josip Pavić, koji je očekivao da će reprezentacija Crne Gore izboriti plasman u četvrtfinale.

"Ja smatram da smo po kvalitetu izjednačeni i da će o pobjedniku odlučivati nijanse. Samo se nadam da će te nijanse biti na našoj strani. U principu, mi se međusobno dobro poznajemo i trebaće da jako zapnemo kako bi došli do pobjede i plasmana u polufinale kojeg svi želimo i očekujemo", rekao je Pavić.

Podsjetimo, selektor Crne Gore Ranko Perović kazao je da mu ne smeta da Hrvatska bude favorit, ali da je duel sa "barakudama" ogroman motiv za njegov tim, kao i sam prolazak u polufnale.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније