Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film

20. 08. 2017.

Film

Slijepilo (Blindness)

Nedelja, 20. avgust u 23:20h na RTCG1

Mark Rufalo glumi oftamologa koji se jedno jutro budi i shvata da boluje od čudnog sindroma "bijelog slijepila". Rufala zajedno sa ženom (Džulijen Mur) šalju u specijalnu psihijatrijsku ustanovu, koja služi kao karantin da se zaraza slijepila ne bi širila. Ali, žena se samo pretvara da je slijepa da bi sve vrijeme bila uz svog muža.

Pošto u bolnici nema čuvara, među pacijentima brzo nastupa anarhija, što koristi grupa nasilnika na čelu sa konobarom-kriminalcem da zavede tiraniju.

Oni uspjevaju da se domognu oružja i primoravaju ostale pacijente da rade za njih i daju im svoju hranu. A to što jedina može da vidi, doktorovoj ženi daje priliku da se suprotstavi nasilnicima.

Uloge: Mark Rufalo, Džulijen Mur, Gael Garsija Bernal...

Režija: Fernando Meiralješ

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се