Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film

14. 11. 2013.

O filmu sa Brankom Lustigom

Slavni producent, Branko Lustig dobitnik je dva Oskara i jedini je sa ovih prostora koji ima dva zlatna kipa u kolekciji. Oskare je dobio za "Šindlerovu listu" Stivena Spilberga 1993. i za "Gladijator" Ridlija Skota 2000.

Između ostalog, u bivšoj Jugoslaviji radio je na nagrađivanim filmovima "Ne okreći se sine" i "Kozara", a rad na kultnoj seriji "Vjetorvi rata" sa Robertom Mičamom ga je odveo u Holivud. O filmu sa Brankom Lustigom, četvrtak u 22:30.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се