Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Informativni

29. 06. 2017.

Hronika Podgorice

Četvrtak, 29. Jun u 17:45h na TVCG 1.

U Hronici Podgorice govorimo o gradskim aktuelnostima. Priče naših reportera sa terena o infrastrukturi, kulturi, sportu…U 18 sati i najnovije aktuelnosti u Vijestima u okviru emisije.

Gosti Hronike Podgorice:

Dr Sreten Kavarić - predsjednik Sportsko ribolovnog kluba ,,Fly fishing Budućnost” – govorimo o uticaju ribolova na zdravlje, umanjenju stresa…

Pomoćnik sekretara za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada Vladimir Pavićević i Menadžer Montenegro Biznis Alijanse Milan Dragić - govorimo o posjeti Vojvodini, a cilj je povezivanje privrednika, kao i jačanje saradnje Glavnog grada sa opštinama u Vojvodini.

Hajdana Kostić i Stefan Bulatović - U Podgorici je otvorena nesvakidašnja izložba pod nazivom Art Rooms. U pitanju je prodajna izložba umjetničkih radova stvaralaca iz Crne Gore i inostranstva, a dio prihoda ide za psihijatrijsku kliniku u Podgorici.

Gledaoce očekuju i nagrade, karte za bioskop.

Pišite nam na e- mail adresu: hronika.podgorice@rtcg.org

Urednica i voditeljka Hronike Podgorice: Dragana Mrkić

 

 

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се