Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostalo

18. 08. 2017.

Više od ljeta

Petak, 18. Avgust u 17:45h na TVCG 1.

Televizija Crne Gore emituje ljetnji program “Više od ljeta” u saradnji sa nacionalnim javnim servisima Vojvodine i Bosne i Hercegovine. Na taj način crnogorsku ljetnju razglednicu prezentovaćemo širem auditorijumu, ali i približiti našim gledaocima specifičnosti i aktuelnosti iz BiH i Vojvodine.

Ekipa koja realizuje ljetnji program najavljuje da će se baviti temama iz turizma, kulture, zabave, aktuelnim manifestacijama i festivalima, a da će u otvorenom podgoričkom studiju govoriti i o domaćim i regionalnim temama.

Ukoliko želite da budete u toku ljetnjih zbivanja emisiju "Više od ljeta" možete gledati svakog radnog dana od 17.45 do 19.10 na našem prvom i satelitskom programu.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се