Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Serije

23. 05. 2017.

SERIJA

Istrage gospođice Fišer

Utorak, 23. Maj u 18:40h na TVCG 1

Uvažena gospođica Frajni Fišer, dama detektivka, lovi po zabačenim ulicama, džez klubovima i božanstvenim vilama 1920-tih boreći se protiv nepravde svojim damskim pištoljem s bisernom drškom i britkim umom.

Ostavljajući trag kod obožavalaca, naša moderna heroina uživa u životu i uzrokuje zbrku dok usput rješava svakakve misterije. Pomažu joj Dot, najslađa kućna pomoćnica, inspektor Džek Robinson koji se pomalo opire svemu, i tetka Prudens, nezaobilazna matrona visokog društva. ,,Istrage gospođice Fišer” je klasična serija o istragama misterioznih ubistava, a Frajni je glamurozna žena ispred svog vremena po mnogim društvenim mjerilima, s razvijenim ukusom za najbolje u životu.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се