Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Serije

24. 07. 2019.

SERIJA

Tvin piks

Radnim danima u 23.15h na TVCG 1.

Kultna serija koja je postala fenomen širom svijeta i inspirisala brojne autore. „Tvin Piks“, čiji su tvorci Mark Frost i Dejvid Linč, postala je jedna od najgledanijih serija 1990-ih godina i postigla nevjerovatan uspjeh u Americi i svijetu.

Radnja serije je smiještena u izmišljenom gradu Tvin Piksu u sjeveroistočnom dijelu američke države Vašington. Serija prati FBI agenta i istragu smrti popularne srednjoškolke, čije je tijelo nađeno na obali rijeke umotano u plastičnu kesu.

Uloge: Kajl Meklahlan, Šerilin Fen, Lara Flin Bojl, Majkl Ontkin, Mejčen Emik...
Režija: Dejvid Linč, Mark Frost

 

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се