Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Serije

27. 10. 2019.

SERIJA

Partneri u zločinu

Nedjelja, 27. oktobar u 21:30h na TVCG 1

„Partneri u zločinu“ je avanturistička serija u kojoj se kombinuju napetost i doza oštroumnog humora. Radnja je smještena u velikoj Britaniji 50-tih godina, kada se pepeo od nacističkog bombardovanja raščistio da bi otkrio napetost zbog Hladnog rata.

Dejvid Valijams i Džesika Rejn tumače detektive amatere Tomija i Mrvicu koji nabasaju na svijet ubistava, tajnih agenata i sovjetske zavjere. Mrvica je žena koja iza svakog ugla vidi avanturu i bezglavo se upliće u svaku misteriju sa strašću i zanosom, što užasava njenog mnogo opreznijeg supruga. Ali iako se Tomi u početku nerado miješa, ovaj duo uskoro otkrije svoj pravi poziv agenata koji se bore za kralja i otadžbinu.

Ova nova serija bazirana je na romanima „Tajni neprijatelj“ i „N ili M“ koji do sada nijesu bili ekranizovani.

 

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се